Video Spilleautomater


Video Automater er Spilleautomater på nett, men ofte er disse maskinene utstyrt med flere gevinstlinjer og mer bonusmuligheter enn du finner på de vanlige spilleautomatene. Video Automatene har egne bonusspill, scattere, wild-symboler og muligheten for høye gevinster. Nedenfor kan du lese mer om og prøvespille en rekke forskjellige video automater.

   

Devils Delight

Devils Delight er en kjempepopulær spilleautomat på nett. Maskinen har 20 gevinstlinjer, byr på lekker grafikk og har en rekke spennede bonusmuligheter.
 
Mer info om Devils Delight <-|-> Prøv Devils Delight Gratis  


Dead or alive

Dead or alive er en western-inspirert slot machine med 9 gevinstlinjer og en helt ny vri på free spins og wild symboler. Høyeste innsats er €18 for hvert spinn og maksimumsgevinsten er €54.000,-
 
--> Prøv Dead or alive Gratis 


Tiki Wonders

Denne automaten kommer garantert til å få deg i en rolig sinnsstemning. Hør på bølgeskvulp og fuglekvitter mens du sikter mot jackpotten på rundt en million Norske Kroner.
 
--> Prøv Tiki Wonders Gratis 


Mystery at the Mansion

Finn ut hvem som er morderen, hvilket motiv han hadde og hvilket våpen som ble brukt til å utføre drapet. Prøv deg på 25 gevinstlinjer, scatters og bonusspill i denne skumle spilleautomaten.
 
--> Prøv Mystery at the Mansion Gratis 


Icy Wonders

Her får du det andre spillet i Wonders serien. Icy Wonders tar deg til arktiske strøk hvor du får møte pingviner, eskimoer og igloer. 30 gevinstlinjer gir deg en rekke spennede muligheter.
 
--> Prøv Icy Wonders Gratis 


Secrets of Horus

Ta med deg dine €5000 i lekepenger og test ut denne mytiske spilleautomaten. Drøm deg tilbake til oldtidens Egypt med utrolig grafikk og lydeffekter i denne videoautomaten.
 
--> Prøv Secrets of Horus Gratis 


The Super Eighties

Hvis du er en av de som fikk med seg 80-tallet kommer du garantert til å bli nostalgisk når du spiller på denne videoautomaten. Sikt etter hovedgevinsten som er på hele €200,000.
 
--> Prøv The Super Eighties Gratis