Tiki Wonders


Drøm deg bort til en tropisk sydhavsøy mens du prøver noen spinn på videoautomaten Tiki Wonders. Mens bølgeskvulpene får deg i en god stemning kan du følge med på den progressive jackpotten som du vinner dersom du får fire eller fem stjernesymboler på gevinstbrettet.
Eksklusiv Bonus: Betsafe tilbyr en eksklusiv bonus for brukere av Norgesautomatenbonus.com på 300% opp til €150 på ditt første innskudd. Det betyr at dersom du gjør et innskudd på €50 vil du totalt få €200 å spille med. Kravet er at du registrerer en ny Betsafe konto ved å klikke på denne linken. Deretter må du sende en epost til: Casino@betsafe.com og opplyse bonuskoden: NAB. Opp til €100 av bonusen kommer automatisk når du gjør ditt første innskudd (avhengig av størrelse) og resten får du senest 15 minutter etter at du har sendt eposten.

Tiki Wonders har to forskjellige progressive jackpotter og du kan følge med på hvor mye de ligger på øverst i automaten. Wonder jackpotten får du dersom fire stjerner kommer på spillebrettet ditt og Mega Wonder jackpotten utløses ved fem stjernesymboler på brettet.

Maskinen har 30 individuelle gevinstlinjer og den maksimale innsatsen for hvert spinn er €60. Du kan vinne de progressive jackpottene på alle innsatsnivåer, men jo høyere innsats du spiller med jo høyere er sjansen for å vinne en av dem.

Som andre videoautomater så har også Tiki Wonders både wild symboler og scatters. Du trenger scatters for å vinne free spins og det har ikke noe å si hvilken gevinstlinje et scattersymbol lander på. Med 3 scatters vinner du 10 free spins, med 4 scatters vinner du 20 og får du 5 scattersymboler blir du belønnet med 30 gratisrunder. Under free spins så ganges all gevinster med 3.

Både lydene og grafikken i Tiki Wonders får deg i skikkelig feriestemning. Konstant bølgeskvulp og fuglekvitter blandes med symboler som delfiner, paraplydrinker, skilpadder og papegøyer og i tillegg så foregår spillet på en tropisk strand.

Prøv deg på gratisversjonen ovenfor så ofte og lenge du måtte ønske og dersom du vil ta steget over til å spille for ekte penger kan du surfe deg rundt på siden for å finne et godt bonustilbud.