The Super Eighties


Her en den tredje spilleautomaten i retro serien til Net Entertainment gruppen. The Super 80s er selvsagt en 80-talls inspirert videoautomat og følger i rekken etter automater som The Groovy 60s og The Funky 70s. Nedenfor er en gratisversjon av automaten som er ladet med €5000 i lekepenger slik at du kan teste den ut.
Eksklusiv Bonus: Betsafe tilbyr en eksklusiv bonus for brukere av Norgesautomatenbonus.com på 300% opp til €150 på ditt første innskudd. Det betyr at dersom du gjør et innskudd på €50 vil du totalt få €200 å spille med. Kravet er at du registrerer en ny Betsafe konto ved å klikke på denne linken. Deretter må du sende en epost til: Casino@betsafe.com og opplyse bonuskoden: NAB. Opp til €100 av bonusen kommer automatisk når du gjør ditt første innskudd (avhengig av størrelse) og resten får du senest 15 minutter etter at du har sendt eposten.

The Super Eighties er en videoautomat med 40 gevinstlinjer inspirert av de supre åttiårene. Symbolene tar utgangspunkt i ting de fleste vil huske fra denne tidsperioden som neonlys, walkman, rubix kube og rosa platåsko.

Hovedgevinsten på automaten er på €200,000 altså rundt 1,8 Millioner Norske Kroner. Når du aktiverer alle de 40 gevinstlinjene er den minste innsatsen €0.40 for hvert spinn, mens de høyeste du kan satse er €100. For å vinne hovedgevinsten må du spille for maks innsats så denne er ganske sikkert forbeholdt storspillere.

Både lydene og grafikken får deg i skikkelig 80-talls stemning og bakgrunnsmusikken er faktisk ganske fengende. Som mange videoautomater så har også the Super Eighties en avansert autospin funksjon. Denne funksjonen lar deg forhåndsdefinere en rekke parametere når du lar automaten spille for deg slik at du slipper å trykke selv for hvert eneste spinn.

Du kan på forhånd velge hvor mange ganger automaten skal spinne hjulene og i tillegg definere når du vil at den skal stoppe ved forskjellige hendelser. Den kan foreksempel stoppe ved hver gevinst, hver gang du vinner freespins, når du har vunnet en forhåndsbestemt sum eller når du har tapt en forhåndsbestemt sum.

Scatter symbolene gir deg muligheten til å vinne freespins og utbetaler også en gevinst. Hvis du får tre eller flere scatter symboler på skjermen vinner du to ganger innsatsen din pluss 5 freespins. I freespins rundene dobles alle gevinster i forhold til vanlig utbetaling.

The Super Eighties har også det som kalles for stacked wilds. Det vil si at du faktisk kan få wild symboler over hele brettet. I tillegg til å substituere for alle symboler (utenom scatters) så kan du også vinne store penger ved å få en gevinstlinje full av wild symboler. Klarer du det så utbetales nemlig tusen ganger av linjeinnsatsen.

Alt i alt kan man si at The Super Eighties er en god videomaskin og spesielt interresant for de som fikk med seg 80-tallet. Det er ikke umulig at denne videoautomaten kommer til å gi deg flere timer med god automat-underholdning.