Super 7

Super 7 er en spilleautomat av den gode gamle klassiske typen. Automaten har 5 hjul og 5 gevinstlinjer som vist på bildet nedenfor. Super 7 vil sikkert gi assosiasjoner til Danskebåten for mange Nordmennn og er det man kan kalle en av de originale enarmede bandittene.Super 7 er en enarmet banditt hvor alle de klassiske automatsymbolene er tatt i bruk. Kirsjebær, klokker, appelsiner, plommer og 7ere er symbolene som befinner seg på automatens gevinstlinjer. Man kan spille for opp til 4 credits på hver gevinstlinje og tilsammen er høyeste innsats for en enkelt runde €2. Man spiller da for 20 credits totalt.

Høyeste gevinst på Super 7 automaten oppnår man ved å få fem 7ere etter hverandre på en enkelt gevinstlinje. Med maksimal innsats vil man da få utbetalt 2,000 ganger av linjeinnsatsen. Som nummer to er klokkene som gir deg 200 ganger linjeinnsatsen og på tredjeplass er de blå plommene som gir deg 100 ganger linjeinnsatsen dersom man får fem av dem på samme gevinstlinje.

Super 7 er oppsummert en enkel spilleautomat uten hverken bonusfunksjoner eller noen form for progressiv jackpot. Automaten har derimot både et klassisk utseende og alle de gode gamle lydene som man er vant til fra denne typen gevinstautomater.

Spill for ekte penger og få €150 i Bonus