Skeet Shooter

Skeet Shooter er en veldig enkel og morsom spilleautomat som kan spilles for ekte penger direkte i nettleseren. Spillet kombinerer flaks og ferdighet, noe man fort merker når man kommer til bonusrunden.For å komme til bonusrunden i Skeet Shooter trenger du 3 geværer på samme gevinstlinje. De trenger ikke å komme i rekkefølge etter hverandre, men må være plassert på en av de ni gevinstlinjene. I bonusrunden blir det skutt ut 10 leirduer som du må bruke musepekeren for å prøve å treffe. Du har to patroner som du kan skyte på hver leirdue og hver gang du treffer får du en pengepremie. Med litt øvelse treffer man ihvertfall 7-8 av leirduene hver gang.

Foruten om bonusspillet får man selvfølgelig også gevinster når man får flere like symboler etter hverandre. Toppgevinsten får du ved å klokke fem syvere på samme gevinstlinje som utbetaler innsatsen din ganget med 10.000. Skeet Shooter har også mange av de klassiske slotmachine symbolene med på hjulene sine. To kirsebær (eller mer) fra venstre til høyre gir gevinst og utenom det finner du også de vanlige bar, sitron og klokke symbolene.

Alt i alt er Skeet Shooter en veldig enkel og oversiktlig spilleautomat som man raskt får dreisen på. Symbolene er enkle og klare og spillet har en fin flyt som gjør det enkelt å få meg seg mulige gevinster etter hvert som hjulene spinnes. Fargene på spillet er behagelige og det er lett å skjeldne mellom de forskjellige symbolene. Skeet Shooter har ikke noen progressiv jackpot, men bonusrunden er morsom og enkelheten har gjort dette spillet til en favoritt for mange online casinospillere.

Spill for ekte penger og få €150 i Bonus