Pirates Gold

Pirates Gold er en klassisk spilleautomat med 5 gevinsthjul og 9 utbetalingslinjer. Man kan spille for ekte penger direkte i nettleseren uten at noen nedlasting er nødvendig. Selv om Pirates Gold ikke er en videoautomat kommer det en rekke morsomme grafikkefekter etterhvert som man spiller.Da Pirates Gold er en sjørøverautomat er symbolene selvfølgelig også matchet til temaet. Papegøyer, skattekister, sabler og kanoner er bare noen av symbolene som automaten byr på. De morsomste symbolene er derimot Piratmyntene som kan gi deg tilgang til bonusspillet. For å få tilgang til det trenger man 3 Piratmynter på samme gevinstlinje. De trenger ikke å være på rad slik som de vanlige symbolene men du må altså ha 3 på samme gevinstlinje.

I bonusspillet må man bruke en kanon for å skyte på sjørøverskuter som seiler rundt en øy. Når man treffer et av skipene blir man sendt videre til neste runde der man får utdelt gevinsten for bonusrunden. Den høyeste gevinsten man kan oppnå utenom bonusrunden, er på en spillrunde 10,000 ganger innsatsen per gevinstlinje man spiller på. Dette oppnås ved å få 5 skattekister etter hverandre på en enkelt gevinstlinje.

Oppsummert så er Pirates Gold er helt grei spilleautomat som kanskje passer best for klassiske spillere. Grafikken er ikke akkurat grensesprengende men spillet mellom papegøyen og sjørøveren er til tider morsomt og innovativt. Spillet har ingen progressiv jackpot slik man finner på for eksempel Mega Joker automaten.

Prøv Pirates Gold gratis
Spill for ekte penger og få €150 i Bonus