Mystery at the Mansion


I spilleautomaten Mystery at the Mansion får du prøve deg som detektiv og mordetterforsker og jo bedre du gjør det som etterforsker jo mere penger kan du vinne. Klarer du å finne ut hvem som er morderen, hvilket mordvåpen som ble brukt og hva motivet var?
Eksklusiv Bonus: Betsafe tilbyr en eksklusiv bonus for brukere av Norgesautomatenbonus.com på 300% opp til €150 på ditt første innskudd. Det betyr at dersom du gjør et innskudd på €50 vil du totalt få €200 å spille med. Kravet er at du registrerer en ny Betsafe konto ved å klikke på denne linken. Deretter må du sende en epost til: Casino@betsafe.com og opplyse bonuskoden: NAB. Opp til €100 av bonusen kommer automatisk når du gjør ditt første innskudd (avhengig av størrelse) og resten får du senest 15 minutter etter at du har sendt eposten.

Mystery at the Mansion er en slotmaskin med 25 gevinstlinjer og 5 hjul. Dersom du spiller på alle linjene og med høyeste innsats koster hvert spinn €50. Både scatters, bonussymboler og wild-symboler er med i spillet og den knitrende peisen og lydnedslagene i bakgrunnen gjør automaten både spennende og skummel.

Med scatter symbolene kan du vinne free spins (gratisrunder) hvor gevinstene er tre ganger så høye som til vanlig. Tre synlige scatters gir deg 10 free spins, fire gir deg 20 og fem scatters gir deg 30 gratisrunder på rad.

Det som virkelig er spennende i automaten er bonusspillet hvor du skal avsløre morderen. Tre oberster (bonussymboler) på rad fra venstre til høyre gjør at du får prøve deg i bonusspillet. Her må du finne ut hvem som er morderen, hvilket motiv han hadde og hvilket våpen som ble brukt til å utføre drapet. Desto mer du klarer å avsløre jo mer får du i bonusgevinst.

Mystery at the Mansion er spekket med lydeffekter og symboler som gir deg den ultimate spenningsfølelsen. Forskjellige forstørrelsesglass, lysestaker, giftflasker og knivfestede brev kan gi deg store gevinster dersom du klarer å matche flere av dem på en og samme gevinstlinje. Wild symbolene er også der for å hjelpe deg til å gjøre det lettere å få tre eller flere symboler på rad.