Mega Joker

Dersom du liker Jackpot 6000 har du her storebroren, nemlig Mega Joker. Dersom du var glad i å spille på Norske spilleautomater har du høyst sannsynlig også sett denne automaten i Norske kiosker og butikker. Denne automaten er også en eksakt kopi av en spilleautomat som var populær blant mange automatspillere i Norge.

Prøv Mega Joker gratis


Mega Joker har en progressiv Jackpot som ofte overstiger Kr.100.000,- og som du trenger 3 jokere på rad for å få. Slotmaskinen har 2 spill der du må vinne i det nedre spillet for å komme til toppspillet. Du bruker gevinsten fra hovedspillet til å satse videre i toppspillet. Innsatsen i toppspillet er fra 20-200 credits. Med 200 som innsats i bonusspillet får du en mystery gevinst fra 100 til 2000 credits ved kun å få 1 Joker på brettet.

Automaten gir deg den samme følelsen som orginalen i butikkene ga deg. Du vil kjenne igjen lydene og hvordan alt fungerer, akkurat som på Jackpot 6000. Mega Joker finnes på alle spillesidene som du finner på forsiden til Norges automaten og har akkurat samme progressive jackpot uansett hvor du spiller den fra.