Magic Love

Magic Love er en spilleautomat som kanskje passer best for den romantiske spillertypen. Spillet bygger på samme prinsipp som Lucky 8 Line automaten noe som vil si at man her har 9 individuelle gevinsthjul og 8 forskjellige gevinstlinjer.Magic Love automaten har gevinstlinjer både horisontalt, vertikalt og diagonalt. De horisontale gevinstlinjene går fra venstre til høyre mens de vertikale linjene går både ovenfra og nedenfra. Dette åpner for mange muligheter som man ikke finner i andre spillmaskiner.

Hovedtemaet for maskinen ligger nok i maskinens navn og det er vel kanskje ikke overaskende at noen av symbolene er røde roser, hjerter, diamantringer og champagneflasker. Hovedgevinsten på Magic Love får man riktignok vel å få lyseblå biler. Fyller du hele spillebrettet med de lyseblå bilene får du ganget innsatsen din med 2,000. Maks innsats med spill på alle linjer er €12.80 per spinn, noe som sannsynligvis passer best for de med velholden lommebok.

Oppsummert så er Magic Love en helt grei automat og det spesielle hjulsystemet gjør at man ofte får gevinster man ikke helt hadde regnet med. Maskinen har ingen progressiv jackpot eller bonusrunder men byr alikevel på en helt brukbar spilloplevelse.


Prøv Magic Love gratis
Spill for ekte penger og få €150 i Bonus