Lucky 8 Line

Lucky 8 Line er en ganske annerledes spilleautomat enn det de flest er vant til. Automaten har egentlig 3 gevinsthjul, men i dette oppsettet så regnes faktisk hvert symbol som et eget gevinsthjul. Dette åpner for mange måter å treffe gevinstkombinasjoner på.Som mange andre spilleautomer så benytter Lucky 8 Line seg også av flere av de klassiske slotmachine symbolene. Kirsjebær, meloner, appelsiner, plommer, bar og 7ere er symbolene som maskinen bruker og som på de fleste andre spilleautomater er det 7erne som her også har høyest verdi.

På bildet ovenfor så ser det ut som om automaten kun har 3 gevinsthjul. Det som imidlertidig skiller Lucky 8 Line fra de fleste andre automater er at hvert symbol du ser på bildet faktisk er et eget gevinsthjul. Det betyr med andre ord at man kan fylle hele brettet med hvilket som helst av de tilgjengelige symbolene. Gevinstlinjene går både horisontalt, vertikalt og diagonalt og i tillegg så starter de på alle sider. Dette gir en morsom og annerledes tvist enn det man er vant til fra tradisjonelle gevinstautomater.

Høyeste gevinst på Lucky 8 Line oppnår man ved å fylle brettet med 7ere. Oppnår du det så vil innsatsen din for gjeldene runde ganges med 1,000. Man kan også vinne på andre spesielle kombinasjoner, for eksempel ved å fylle hele brettet med kun frukter. De fleste slotmachine spillere vil nok like denne automaten og den spesielle tvisten som skiller den fra de klassiske enarmede bandittene.

Prøv Lucky 8 Line gratis
Spill for ekte penger og få €150 i Bonus