Kronesautomaten

De fleste har en eller annen gang prøvd seg på kronespillet, som var en av de første formene for spilleautomater som fantes i Norge. Nå kan du prøve en ny og oppdatert utgave her på siden og kronesautomaten kan også spilles for ekte penger. Kronesautomaten er utviklet av Unibet og finnes eksklusivt på deres nettsider dersom man vil prøve seg ekte innsatser. Spillet har en bonusrunde som kan gi betydelige gevinster og dersom du er i gamblinghumør kan du besøke Unibet og spille om ekte penger.


Spesialbonus Unibet: Bruk linkene fra Norgesautomatenbonus.com når du registrerer deg hos Unibet og du får to unike bonuser på innskudd. I casinoet fra Net Entertainemnt hvor du finner spill som Jackpot 6000 og Mega Joker gir vi deg en bonus på 300% på €50 (sett inn €50, spill med €200). I tillegg får du en bonus på 100% opp til Kr.1000 i Unibet sin games seksjon hvor du blant annet finner Crazy Reels og Kronesautomaten. For å sikre deg disse bonusene må du trykke på vår bonuslink og registrere en konto. Dermed står bonusen klar når du velger å gjøre et innskudd, alt går automatisk.

Kronesautomaten er nettutgaven av den gamle knipsekassa som vi tidligere hadde rundt omkring i Norge. Man puttet på et kronestykke og slo mynten inn i kassa. Den høyeste gevinsten fikk man hvis man traff i midten, nemlig ti kroner. Nå kan du spille det samme spillet på nett og internettversjonen har selvfølgelig flere funksjoner. Blant annet er det et innebygget bonusspill som gir muligheten for riktig store gevinster.

Spillet starter ved at du velger myntverdi og fyller på mynter. Du slipper å putte på mynt for hvert spill og kan legge inn opp til 40 mynter på en gang. Deretter trykker du på knipse-knappen som skyter mynten inn i spillet. Hvor lenge du holder knipseknappen inne vil avgjøre styrken i knipset. Det er også mulig å bruke piltastene på tastaturet for å knipse mynter.

Hver gang du treffer et gevinstfelt starter feltet å lyse. Feltet fortsetter å lyse i 30 påfølgende runder, og hvis du klarer å få alle gevinstfeltene til å lyse samtidig blir du sendt til bonusspillet. Bonusspillet er en ny spilleautomat som gir gevinst på hver eneste runde. Kommer du hit kan det ofte være en pen utbetaling som venter.