Joker 8000


Nå er endelig storebroren til Jackpot 6000 automaten her, nemlig spilleautomaten Joker 8000. Maskinen har samme funksjoner med dobling av gevinster og hver gang du får en premie kan du velge å ta den med opp i supermeteret. Her er innsatsen dobbelt så høy, men i tillegg er også gevinstmulighetene bedre. To eller flere jokere gir deg en hemmelig gevinst opp til €8000. Grafikken er desverre litt uskarp i demoversjonen.Dersom du vil flytte gevinsten din opp til supermeteret trykker du rett og slett på start knappen og du bruker da pengene som er i boksen øverst i venstre hjørne. Jokerene er magiske i dette spillet og det er alltid morsomt når to eller flere av dem dukker opp. Dette gir en hemmelig gevinst mellom €20 og €8000. Får du tre jokere på brettet i supermetermodus vinner du hele tre mystery gevinster, noe som vanligvis blir ganske lønnsomt.

I Joker 8000 finner du mange kjente symboler, foruten om de selvsagte jokerne har du kirsebær, vannmeloner, sitroner, bars og kroner. Kongekronene gir deg høyest gevinst med opp til €100 per linje du spiller på. Det er 5 gevinstlinjer i Joker 8000 og du kan spille med dobbel innsats på hver linje dersom du går for å vinne jackpotten.

Når du vinner en premie har du tre valg. Du kan enten trykke på collect og dermed overføre pengene til kontoen din. Du kan også velge å spille kvitt eller dobbelt om gevinsten, noe som gjøres ved å velge mellom rødt eller sort kort. Spar og ruter knappene begynner å blinke med en gang en premie er sikret og trykker du på en av disse så settes 50/50 spillet i gang. Dette kan du fortsette med helt til du har vunnet maksimumsgevinsten på €8000 eller til du velger å avslutte selv.

Det tredje valget er å sende premiepengene opp til supermeteret hvor du spiller med dobbel innsats. Dette kan også gjøres etter at man har doblet pengene og gjøres av mange spillere når man vinner en mindre gevinst. Hvis du for eksempel vinner 20 mynter kan det være greit å doble dem før du prøver deg på supermeter spillet. Utenom dette er automaten ganske selvforklarende. Til høyre på maskinen ser du hva de forskjellige kombinasjonene gir av utbetalinger og for å sette igang er det bare å velge innsats og trykke på start knappen.

€200 Innskuddsbonus: Registrer deg hos Expekt Casino og få en eksklusiv oppstartsbonus. Som ny spiller får du opp til €200 i matchbonus på det første innskuddet. Hos Expekt kan du bruke ditt Norske bankkort til innskudd, også etter det nye betalingsforbudet som ble innført 1.Juni 2010. Krev bonusen hos Expekt ved å klikke her