Gold Rush

Gold Rush er en spilleautomat i god gammeldags klondyke stil. Automaten er av den klassiske typen med kun 1 gevinstlinje men byr alikevel på god spillopplevelse og med den progressive jackpoten er det morsomt å grave etter gull.Gold Rush har kombinert de vanlige automatsymbolene som 7ere, kirsjebær og bar med forskjellige symboler for gull. Dette er en meget enkel og oversiktlig automat hvor man hele tiden har god oversikt over hvor mye man spiller for og hva potensiell gevinst kan bli. Maskinen har enkel, men pen grafikk og behagelige lyd og lyseffekter.

Det er en progressiv jackpot knyttet til maskinen som gjør at maksimal gevinst stadig forandrer seg. Gold Rush er kanskje ikke automaten for high rollere da masimal innsats på en runde er €0.60. Det spennede med maskinen er selvfølgelig at man kan vinne en god slump med penger dersom man stikker av med den progressive jackpoten. For å vinne denne må du få 3 Gold symboler på gevinstlinjen. Nest høyeste gevinst oppnår du men å få 3 Gold symboler på spillebrettet, men ikke innenfor gevinslinjen.

Alt i alt så er nok Gold Rush en spilleautomat som passer best for de klassiske automatspillerne. Du kan enkelt sammenligne automaten med en tradisjonell enarmet banditt og mange spillere sverger fortsatt til denne varianten maskiner istedenfor de også populære video automatene.


Prøv Gold Rush gratis
Spill for ekte penger og få €150 i Bonus