Golden Shamrock

De fleste Norske spillere er glade i videoautomater og her får du nok et spill fra det populære nettcasinoet til Unibet. Golden Shamrock er en Irskinspirert spilleautomat som du kan spille helt gratis og så mye du vil på denne siden. Skulle du la deg friste til å prøve for ekte penger finner du ganske sikkert et passende bonustilbud her på siden også. Noen flere detaljer om spillet finner du lenger ned på siden, men først er det bare å spinne hjulene på demospillet.Som nevnt ovenfor og som du sannsynligvis allerede har sett har du her en video spilleautomat med både lystige bakgrunnslyder og endel artige funksjoner innebygd. Golden Shamrock tar deg med til Irland hvor du skal plukke opp pengesekker, gryter fulle av gull og hvor dagen avsluttes med en pint på den lokale puben. Nå er dette kanskje en mere eventyraktig maskin heller enn realistisk, men den gode følelsen som grafikken og lydene skaper er uansett en humørhøydare.

Den virkelige magien ligger selvfølgelig i gevinstene som du kan vinne gjennom automaten sine features. Viktigst og mest spennende er scatter symbolene som kan få rockefoten til virkelig å sette igang. Disse finurlige symbolene gir deg nemlig muligheten til å få en mengde gratisrunder og noen ganger kan det nesten virke som at premiene aldri skal ta slutt.

For å aktivere freespins rundene trenger du i utgangspunktet 3 av trekløver symbolene plassert på hjulene. Du hører en karakteristisk fløytelyd med en gang et av dem lander på rett sted og for hvert nytt symbol som treffer så økes også tonearten. Når to av dem har satt seg begynner også de resterende hjulene å spinne fortere og fortere og spenningen stiger i samme takt.

Når gratisrundene pågår kan du enkelt legge til flere runder ved å få kun 2 av de samme symbolene på hjulene. Er automaten i godlynne kan en slik gevinst bli veldig stor og prøver du deg litt på demoversjonen får du sikkert oppleve nettopp dette. Så mye mer er det ikke å si om Golden Shamrock automaten. Kos deg med den kostnadsfrie varianten og dersom du vil prøve flere gratis spilleautomater kan du ta en titt på vår Video Spilleautomat oversikt hvor vi har lagt ut en rekke andre underholdene spill.