Devils Delight

Devils Delight er sannsynligvis en av de mest populære spillautomatene som finnes på nettet. Automaten har 20 forskjellige gevinstlinjer og en rekke spennende bonusmuligheter (mer info nedenfor). Selv for erfarne automatspillere vil Devils Delight garantert by på timesvis med god underholdning.


spill devils delight gratis

I tillegg til de unormalt store gevinstmulighetene du har på de forskjellige symbolene i Devils Delight er det mest spennende med denne automaten de forskjellige bonusmulighetene som spillet byr på. Her er noen av symbolene man ønsker seg flere av når man spiller på automaten:

Pentagrammet er Scatter-symbolet som gir deg muligheten til gratisrunder (Free Spins). Scatters trenger ikke å være i noen spesiell rekkefølge eller på en av gevinstlinjene. For å aktivere bonusspillet trenger du totalt 3 Scatter symboler synlig på gevinsthjulene. Du må deretter velge et av pentagrammene som skjuler hvor mange free spins og hvor høy multiplier (1x, 2x, 3x osv.) du blir tildelt. Multiplier betyr helt enkelt at normal gevinst ganges med det tallet du blir tildelt. I løpet av bonusrundene kan du også få tildelt flere free spins og høyere multiplier. Hver gang du i løpet av bonusrunden får to eller flere scatters på gevinsthjulene får du velge en av dem som skjuler enten flere free spins eller høyere multiplier.

Mannen med ljåen er det andre bonussymbolet i Devils Delight. Dette symbolet trenger heller ikke å treffe på gevinstlinjene for at det skal gjelde. For å aktivere dette bonusspillet trenger du tre bonussymboler synlig på gevinsthjulene. Du går da videre til bonusrunden hvor du skal matche forskjellige figurer med hvilke synder du tror de har gjort seg skyldig i. For hver riktig match du klarer får du ikke bare en betydelig pengepremie, men også en sjel lagt til ditt Soul-O-Meter. I Soul-O-Meteret samler du opp sjeler som etter hvert vil gi deg tilgang til en enda sykere bonusrunde, nemlig Sin Spins. Ved å samle totalt 15 sjeler får du prøve deg på denne bonusrunden som er en spilleautomat inne i spilleautomaten. Du får tildelt et bestemt antall free sin spins som gir gevinst på hvert eneste spin. Klarer du å samle deg nok sjeler til å komme til Sin Spins runden er du garantert en meget høy gevinst.

Djevelen selv er symbolet på Devils Delight spillet og er også spilleautomatens Wild symbol. Dette symbolet kan erstatte alle de andre symbolene i en gevinstrekke foruten om bonussymbolene ovenfor. På Devils Delight automaten er Wild symbolet også mye villere enn på de fleste andre spillmaskiner. Får du dette symbolet på et gevinsthjul vil det faktisk gjelde for alle de tre rekkene på hjulet og ikke bare for plassen det lander på.

Oppsummert så er Devils Delight en spilleautomat du vil like ganske fort. Grafikken er suveren og lydefektene gjør spillet ekstra spennende, spesielt ettersom takten øker når du har to synlige bonussymboler og venter på det tredje. Skal du prøve deg på en online spilleautomat er Devils Delight absolutt en maskin du bør ta en nærmere titt på.

Prøv Devils Delight gratis
Spill for ekte penger og få €150 i Bonus