Dead or alive


Dead or alive er en videoautomat som har alle de spennede funksjonene du kanskje er vant til fra andre internett-automater. Nedenfor kan du teste ut automaten med €5000 i lekepenger slik at du kan bli kjent med funksjonene og gangen i spillet. Klikk deg videre til Betsafe dersom du vil spille for ekte penger og få en ekstra stor innskuddsbonus.
Eksklusiv Bonus: Betsafe tilbyr en eksklusiv bonus for brukere av Norgesautomatenbonus.com på 300% opp til €150 på ditt første innskudd. Det betyr at dersom du gjør et innskudd på €50 vil du totalt få €200 å spille med. Kravet er at du registrerer en ny Betsafe konto ved å klikke på denne linken. Deretter må du sende en epost til: Casino@betsafe.com og opplyse bonuskoden: NAB. Opp til €100 av bonusen kommer automatisk når du gjør ditt første innskudd (avhengig av størrelse) og resten får du senest 15 minutter etter at du har sendt eposten.

Som du ser på spilleautomaten ovenfor så er Dead or alive en maskin med Cowboy tema. Symbolene minner om det gamle ville vesten med sheriffstjerner, pistolbelter og cowboyhatter. Dead or alive er alikevel en typisk videoautomat med 9 gevinstlinjer og 5 gevinsthjul. Maksimal innsats dersom man spiller på alle linjene er €18 for hvert spinn.

Wild symboler og scatters er som vanlig med og maskinen byr på en helt spesiell free spin vri. Ved å få tre synlige scatter symbolet på gevinsthjulene vinner du 12 gratisrunder (free spins). Den nye vrien er at dersom du i løpet av freespins rundene får totalt fem wild symboler på brettet så vinner du fem ekstra freespins, og ikke nok med det. Wild symbolet er sticky og blir stående på samme plass gjennom resten av gratisrundene.

Hvis du ikke er helt sikker på hva et Wild symbol er så kan det enkelt forklares med at dette symbolet substituerer for alle andre symboler i automaten. Med et Wild symbol er det derfor mye enklere å få tre eller flere like gevinstsymboler.