Crazy Reels

Har du savnet denne spilleautomaten? Crazy Reels var lenge en favorittmaskin for mange Nordmenn og endelig finnes den i en nettutgave. Funksjonene er helt identiske og selv om grafikken kanskje kunne vært litt bedre, får man den samme spenningsfølelsen når man snurrer hjulene på nettutgaven av Crazy Reels. Spiller er utviklet av Unibet og finnes eksklusivt på deres nettsider.


Spesialbonus Unibet: Bruk linkene fra Norgesautomatenbonus.com når du registrerer deg hos Unibet og du får to unike bonuser på innskudd. I casinoet fra Net Entertainemnt hvor du finner spill som Jackpot 6000 og Mega Joker gir vi deg en bonus på 300% på €50 (sett inn €50, spill med €200). I tillegg får du en bonus på 100% opp til Kr.1000 i Unibet sin games seksjon hvor du blant annet finner Crazy Reels og Kronesautomaten. For å sikre deg disse bonusene må du trykke på vår bonuslink og registrere en konto. Dermed står bonusen klar når du velger å gjøre et innskudd, alt går automatisk.

Crazy Reels er en klassisk spilleautomat og er en kopi av automaten med samme navn som tidligere var å finne i de fleste norske spillekiosker. Nå kan du spille den samme maskinen på nett, og gevinstene er større enn noen gang. Som i alle spilleautomater er målet å matche symboler på de gevinstlinjene man spiller på. Tre like symboler gir gevinst, og alle gevistner gir muligheten for repetisjoner.

Når du vinner en gevist er det første du må gjøre å stoppe pilene som lyser oppover. Klikk på stoppknappen når lysene er på topp og gevinsten din flyttes over til repetisjonsspillet. Her kan du få gjentatt gevinsten din en rekke ganger ved å stanse på rett sted. Jo flere lyskjegler du har tent, jo høyere er sjansen for å få repetert gevinsten.

Det lønner seg alltid å spille med dobbel innsats, da mulighetene i repetisjonsspillet blir større. Crazy Reels er forøvrig et spill som er meget enkelt å forstå. Klikk på startknappen og hjulene starter å spinne. Forhåpentligvis er denne spilleautomaten en trivelig gjensyn og er du riktig heldig kan du plukke med deg en pen gevinst når du prøver den for ekte penger.